simple web templates

voorwoord

Als jonge gast keek ik op naar mijn papa die als hobbykok kookte voor feestjes. Ik mocht regelmatig helpen.
Daardoor kreeg ik de microbe te pakken.

Ik volgde les aan de Hotelschool in Hasselt. Vakantiewerk deed ik in de Ardennen "om toch dat Frans beter onder de knie te krijgen". Ik had daar weken van heimwee... Ik kon gewoon mijn familie niet lang missen want ik ben gevoelig. De praktijk leerde ik in Da Angelo, Arlecchino, De Groene Hendrickx, De Goei Goesting, De Mint en ten slotte feestzalen Maekelhoeve. 

Zo vulde ik mijn rugzak met ervaringen. Op vrije dagen volgde ik cursussen, naar de zee en terug. Dat waren niet altijd de leukste momenten, maar de passie bleef groot.

En tenslotte kwam de hunker naar wijnkennis. Met dank aan Geert Rombaut en Peter Colemont voor het leuke en boeiende traject. Ik behaalde het certificaat van wijnkenner, wat een titel!

En nu heb ik mijn eigen zaak. Ik ben enorm fier en blij. Super gemotiveerd ga ik ervoor om mijn gasten hier aangename culinaire momenten te bezorgen.

Welkom in 't Bolderke!

SUGGESTIES

Wildkroketjes – herfstsalade – confituur
€ 16,00

Penne – currysaus – hoevekip
€ 17,00

Assortiment wildpaté
€ 16,00

Zeebaars – warme groenten – witte wijnsaus
€ 25,00


Kangoeroe (*)
€ 28,00     

Hertenbiefstuk (*)
€ 29,00     

* Fazantfilet (*)
€ 26,00
(*) wildgarnituur – wildjus

Bauletti – Mediterraneo (vegetarisch)
€ 17,00

Zeetong – fris slaatje – hoeveboter
€ 35,00

DESSERT

Kaasplankje ‘Angelique Dirkx’
€ 15,00 

Kaastaart – speculaas 
€ 8,00 

Chocomousse – Baileys
€ 9,00 

Crème brûlee
€ 9,00

APERO

Homemade Gin
€ 10,00 

Bonanto ‘The ultimate Aperitivo’
€ 8,00 

Mocktail (*)
€ 6,00 

The Duchess – ‘Virgin Gin’ (*)
€ 6,00     

(*) Alcoholvrij

reserveer

openingsuren

openingsuren

Open alle dagen vanaf 11u30 - Keuken open vanaf 12u00-21u00
SLUITINGSDAGEN : DINSDAG en WOENSDAG

volg ons op

betaal met

Je kan bij ons ook met Payconiq betalen!